App fejlesztés

App fejlesztés – De hogyan is kezdjünk hozzá?

A mobilalkalmazások népszerűségével egyre többen gondolkoznak app fejlesztés vagy mondhatjuk mobil alkalmazás fejlesztés elkezdésében. Házilag egy kis cég esetében ez szinte kivitelezhetetlen, hiszen mindjárt van két fontos platformunk, Android és iOS. Lehetne keresztplatfromosan fejleszteni rá, de az bizony viszonylag korlátozott képességei révén, nem ajánlott. Akkor tehát kell keresni egy olyan mobil app fejlesztő céget, akinek megfelelő kompetenciája van.

Egy app fejlesztő ha nem rendelkezik megfelelő referenciával szóba sem érdemes vele állni. Az a jó app fejlesztő cég, amelyik már régóta a piacon van és sok életképes referenciával is rendelkezik. Ez talán az első lépcső a kiválasztás során. Aztán érdemes megnézni a mobil alkalmazás fejlesztő cég referenciáit, esetleg megkérdezni őket, hogy milyen véleménnyel voltak a mobil alklmazás fejlesztés során az adott cégről.

Aztán jön az ötelet megbeszélése, ajánlat kérés céljából. Egy igazi app fejlesztő, segít neked ha kérdésed merülne fel a fejlesztéssel kapcsolatosan. Tehát már meg is van a második szűrő!

Az árak viszonylag egységesek, ah valamelyik ajánlat nagyon kilóg akkor érdemes megkérdezni, hogy miért annyi amennyi, mert számtalan bukkanót rejthet a dolog.

Applikáció fejlesztés iOS és Android vagyis a legnépszerűbb mobil platformokra. PlixApp