iPad számlázó

A táblagépek a cégek ügyvitelében egyre hangsúlyosabb szerepet töltenek be. Még korábban luxus cikként kezelték a iPad-et, mostanra már általánosan elfogadott használati eszközzé vált. A legtöbb vállalkozó az iPad használatával levelezik, és böngészik illetve a felhő alapú tárolóban megosztott dokumentumait böngészi. A döntés előkészítő anyagok, de akár a bemutatók diáit is az iPadon tárolják a vállalkozók többnyire.

Egyre több és hasznosabb mobil applikáció található meg iPad-ra, melyeket valóban kényelmes és könnyű használni. Az ügyvitelt elősegítő, és hatékonyabbá tevő megoldások száma is fokozatosan nő. Ilyen mobil alkalmazás a Számlázó App mely a nevéből is sejteti, hogy az elektronikus úton készült számlák kibocsátását és nyilvántartását hivatott elősegíteni.

Teljes mértékben mobil eszközre készült számlázó program,  az iPad számlázó applikáció vagyis a Számlázó App. A vállalkozások ügyviteli rendszerei alatt a legtöbben komoly nagy szerverteljesítményű asztali programokra gondolnak, de lehet ezt másképp is csinálni. A PlixApp fejlesztői csapata vette a fáradtságot, és a hatályos jogszabályi környezet figyelembevételével a legújabb technológiára ülette rá az elektronikus számla kibocsátást. Az Számlázó App jelenleg a technológia megoldás csúcsát jelenti a mobilitásra vágyó vállalkozók számára. Mivel a Számlázó App nem igényel internet kapcsolatot a használatához, vagyis Off-line módon is használható, ezért teljes értékű elektronikus számlatömbként is asszociálhatunk rá.

Az elkészült számlát könnyedén ki lehet nyomtatni a hálózati nyomtatóra, illetve e-mail-ben csatolmányként is átküldhetjük az ügyfelünknek, de akár a könyvelő is megkaphatja szinte azonnal, ha a DropBox fiókunkban adunk neki jogosultságot a kibocsátott számlák eléréséhez. Az iPad számlázó programok közül a Számlázó App nyújtotta a legjobb teljesítményt a teszteléseink során, amikor górcső alá vettük az App Store kínálatában fellelhető számlázó programokat. Túl sok alternatívát ugyan nem sikerült találni, de messze felülmúlta elképzeléseinket a Számlázó App.  Valóban lehet ezt jól is csinálni!