A legjobb appok egy helyen

A TwFansApp nem régiben indult mobil applikációkat felvonultató weboldal, még ugyan nem túl sok, de annál ütősebb mobil alkalmazásokat kínál a mobil alkalmazás fejlesztésben első helyen szereplő csapatának munkáiból. A mobil applikáció fejlesztés meglehetősen bonyolult, ha kicsit jobban bele gondolunk, hiszen számtalan készüléktipus és kijelző mérettel találkozhatunk Android készülékek esetében, de az Apple is kezd belejönni a készülék kijelző méreteinek fragmentálásába. De ez még csak a látszat, a motorháztető alatt azért olyan technológiai megoldásokkal lehet találkozni, melyekről a felhasználó azt sem sejti, hogy létezik. Éppen ezért a mobil fejlesztés elkötelezettséget is jelent, ami a mobil app fejlesztő munkájában visszaköszön.

A világon az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág a mobil eszközökhöz köthető, hiszen egy-egy készülék a megjelenését követő pár hónap után már elavultnak számít. Ezt a technológiai fejlődést, a mobil operációs rendszernek is követnie kell, vagy akár sok esetben maga a szoftver követeli meg az eszközök fejlesztését.

Ám létezik a mobil alkalmazások másik világa az üzleti felhasználás, mely mobil alkalmazások nem jelennek meg a Google Play áruház kínálatában, ezek többnyire csak cégen belül használatosak. Az ügyviteli folyamatok optimalizálására készülnek egyedi igényeknek megfelelően. A legnépszerűbb ügyviteli szoftver platform az üzleti alkalmazások területén az Android.

Az  Android fejlesztés termékeivel nem minden esetben lehet találkozni a Google Play áruházban, hiszen az üzleti alkalmazások az egyedi igények és egyedi céges ügyviteli folyamatokhoz vannak optimalizálva, ezek más környezetben többnyire nem tudnak működni.

A nagy közönség számára, vagyis a mobil felhasználóknak azonban több millió mobil alkalmazás áll a rendelkezésükre, melyeket a két legnépszerűbb platform ( Android és iOS ) szoftver áruházából tudnak letölteni.

A TwFansApp.com ezért megpróbálja a felhasználók számára mégjobban elérhetővé tenni azokat a mobil alkalmazásokat, melyeket az alkalmazás áruházakban kevésbé találnának meg.