Számlázó program

A hatékony ügyviteli szoftverekről szóló cikkhez kapcsolódóan szeretném pár szóban bemutatni a számlázó programok új zászlós hajóját, mely valódi innovációt hordoz. Nem csak azért, mert a jövőbemutató technológiákat felvonultatva hoz a vállalkozába rugalmasságot, hanem mert valóban egy nagyszerű számlázó programról van szó.

A számlázó program mint szóösszetétel a hagyományos asztali környezetből vált közismertté, ezért így talán könyebb megérteni mint ha pusztán számlázó appnak szólítanám, holott a mobil alkalmazás rendes neve és elnevezése számlázó app.

Egy számlázó programtól azt várjuk, hogy a lehető legygyorsabban és a hatályos jogszabályoknak megfelelően működve készítsen számlát, és a számlázó program betanulása se okozzon gondot. Ez utóbi szempontot egyre kevesebb fejlesztő tartja szem előtt, holott ez nagyon fontos. A mobil eszközök térhódítása is bebizonította, hogy a felhasználói felület egyszerűsítése a sikerhez vezető kulcs.

Kicsit kikanyarodva a témából az Apple 2008-as iPhone sikerét pont az hozta, hogy a felhasználói felületet olyan egyszerűvé varázsolták, hogy az iPhone-t nem kellett megtanulni használni, hanem bárki a kezébe vette és használta.

Ezt a gondolatmenetet követte a Számlázó App fejlesztő csapata is minden bizonnyal, hiszen egy nagyszerű számlázó programot készítettek, mely használatához nem szükséges semmiféle kézikönyv, sem leírás mert minden funkció használata adja magát.  Aki pedig járatas a mobil alkalmazások világában annak szinte gyerekjáték a Számlázó App használata.

Valódi profi mobil fejlesztők készítették ezt a nagyszerű számlázó programot, mivel látszik a felületek gondos tervezése, és az egyértelmű funkciók gyors és hatékony együttműködése. Az ügyviteli szoftverek világában remélem több munkájuk is meg fog jelenni, mert erre van szükség.